Kunst

Kelder

Kunsthuis voor grote schilderijen

Wie zijn wij

Kunstkelder: grote schilderijen tegen een scherpe prijs

Kunstkelder verkoopt schilderijen, grote schilderijen met mooie kleuren, met de hand vervaardigd en tegen scherpe prijzen. Rebels maken we foto’s van koeien, tulpen, molens of andere fijne Hollandse landschappen. We ontwerpen de schilderijen in Holland en vervaardigen deze in onze Aziatische Kunstkelder. Hier gieten we oude meesters in nieuwe jasjes, ontwaken we de heilige Boeddha’s en brengen we hun ongekende werelden weer tot leven en bij elkaar. Al dat moois komt opgespannen met acrylverf op linnen.

Kwaliteit en creativiteit

Kunstkelder.com onderscheidt zich door creativiteit, hoge kwaliteit en lage kosten. Jarenlange samenwerking met een brede groep van ervaren kunstenaars leerde ons de ongekende mogelijkheden van kunst kennen en dat willen we graag met jullie delen! Kunstkelder levert dan ook uitsluitend kwalitatief hoogwaardige schilderijen. We gaan daarvoor graag het weiland in! Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Contacteer ons vrijblijvend via: Feedbackformulier

Een kijkje in onze Aziatische kunstkelder

S2400209S2400206

Binnenkort ook een kijkje in onze Nederlandse kunstkelder!
Gevestigd in Rotterdam en opgericht op 14 april 2014 en met volle overtuiging aan de slag om boven elke bank, tafel, kast en bed een mooi groot en passend schilderij te hangen. Daar zijn we goed in dus dat doen we dan ook.

Bezoek ook onze Kelderkelder op Facebook
Kunstkelder: grote schilderijen tegen een lage prijs